درروزهای قبل نوشتیم که احتمال برکناری فرماندارفعلی ونصب فرماندارجدید گچساران بسیارزیاداست وگزینه های اصلی این سمت حاج کرم خلیلی وحبیبی هستند اما به هرحال چه فرماندارجدید بیاید وچه فرماندارفعلی ابقا شود مردم شهرستان توقعات به جایی دارندکه باید مورد توجه واقع شود ازجمله اینکه:
1_رسیدگی فوری به حل مشکلات وتبعات ناشی از سهمیه بندی بنزین مثل فروش بنزین تاکسی ها
2_الزام دستگاههای ذیربط به تجهیز ناوگان حمل ونقل شهری با افزودن مینی بوسهاو اتوبوسهای شرکت واحد
3_رعایت بی طرفی کامل درانتخابات مجلس هشتم
4_پرهیزجدی ازانجام دادن اقدامات نمایشی
امیدواریم فرماندار گچساران بااعتمادسازی دراذهان عمومی بتوانددرایفای مسئولیتهای مربوطه موفق باشد.
در اشتباهی عجیب یکی از مسوولان ارشد انتظامی جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی تلویزیونی که دقایقی قبل در خبر ساعت 21 پخش شد به جای استفاده از نام خلیج فارس از عنوان جعلی خلیج عربی استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار عصرایران (asriran.com) سردار روزبهانی رئیس پلیس مبارزه با مفاسد اجتماعی ناجا در حالی که مشغول مصاحبه درباره انتقال وقاچاق زنان ودختران ایرانی به کشور های حاشیه خلیج فارس بود به اشتباه از واژه خلیج عربی استفاده کرد.
دقایقی بعد و هنگامی که مسئولان رسانه ملی متوجه این اشتباه فاحش شدندگوینده اخبار 21 ضمن پوزش از بینندگان گفت: منظور کشورهای عربی بوده است!
نکته قابل توجه این که مصاحبه سردار روزبهانی ، به طور مستقیم پخش نمی شد و مسوولان صدا وسیما که می بایست پیش از پخش برنامه محتوای ان را بررسی کنند ، مرتکب اشتباهی بزرگ تر شدند و یک اشتباه البته فاحش لفظی را بر روی آنتن رسانه ملی در پربیننده ترین بخش خبری سیما فرستادند.
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار نمایندگان منتخب ملت در مجلس خبرگان، جایگاه و مسئولیت این مجلس را بی نظیر، پرعظمت و بسیار برجسته خواندند و تأکید کردند: مجلس خبرگان، در افکار عمومی، مجلسِ مردان دین و علم و تقواست و باید به گونه ای عمل کرد که این اعتبار و حرمت و وزانت، همچنان در عمق جان ملت حفظ شود.
ایشان در آغاز سخنانشان با تجلیل از شخصیت کم نظیر مرحوم آیت الله مشکینی رئیس فقید مجلس خبرگان، خاطرنشان کردند: ریاست آن روحانی پارسا بر مجلس خبرگان، حقاً مایه اعتبار و وزانت این مجلس بود و ضایعه فقدان ایشان، کاملاً احساس می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای، مرحوم آیت الله مشکینی را مصداق فرمایشات امیرمؤمنان درباره عالمان متقی و پرهیزگار دانستند و افزودند: بی توجهی به دنیا، شجاعت، صراحت، زمان شناسی و عمل به وظیفه از جمله خصوصیات آن عالم ربانی بود و آن فقید سعید از عمق روح و جان خود در خدمت اسلام و انقلاب قرار داشت و ما امروز به این ویژگی ها و خصوصیات نیاز مبرمی داریم.
رهبر انقلاب اسلامی انتخاب یک هیأت رئیسه خوب را در اجلاس اخیر خبرگان، حرکتی انصافاً خوب و همراه با متانت و وزانت دانستند و افزودند: با اینکه دشمنان مایل نبودند موقعیت مجلس خبرگان در افکار عمومی حفظ شود اما خبرگان مجموعه ای از سابقون انقلاب را برای اداره و مدیریت این مجلس انتخاب و وزانت خود را حفظ کرد.
ایشان انتخاب، حفظ و استمرار رهبری نظام را مهم ترین علت جایگاه بسیار برجسته و والای مجلس خبرگان دانستند و افزودند: رهبری، نقطه اساسی نظام اسلامی است و مجلس خبرگان در جایگاه و مسئولیتی بسیار عظیم و بی نظیر، این نقطه اساسی و محور نظام را نصب می کند و هرگاه او دچار کمبود و آسیبِ شرایطِ رهبری شود به مردم اعلام می کند که رهبری باید تغییر کند.
حضرت آیت الله خامنه ای، حفظ جایگاه بی بدیل مجلس خبرگان را در افکار عمومی به حفظ اعتبار و حرمت و وزانت این مجلس منوط دانستند و افزودند: این مجلس به گونه ای عمل کند که تصمیماتش درباره رهبری برای مردم حجت باشد و مردم از اعماق دل و نه فقط از سر تکلیف قانونی، آن را بپذیرند که تحقق این امر بسیار مهم، به عملکرد متین و وزین خبرگان و استمرار اعتماد مردم به آنان بستگی دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به حساسیت و تلاش های مستمر دشمنان برای تضعیف مجلس خبرگان افزودند: در انتخابات دوره چهارم این مجلس، دشمنان همه کار کردند تا مانع حضور مردم در پای صندوق های رأی شوند اما ملت با حضور گرم و پرشور خود، این ترفند را خنثی کرد که البته دشمنان باز هم به توطئه مشغولند.
رهبر انقلاب اسلامی جنجال و غوغای رسانه های بیگانه را درباره اجلاس دو روز گذشته مجلس خبرگان نشانه دیگری از استمرار فعالیت های خصمانه دشمنان برشمردند و افزودند: آنها سعی کردند این مجلس را مانند مجموعه های دیگر، اسیر جناح بازی و درگیر جنگ قدرت معرفی کنند و با جریان سازی جعلی و یا تشدید برخی اختلاف سلیقه های طبیعی، جایگاه خبرگان را در چشم مردم از بین ببرند.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه تأکید کردند: مجلس خبرگان، میدان قدرت نیست بلکه میدان «معنویت، کار برای خدا و حفظ اصول اساسی انقلاب» است و همه اعضای مجلس خبرگان از جمله هیأت رئیسه محترم باید با توجه به این نکات مهم، مراقب گفتار و عملکرد خود باشند و تبلیغات خصمانه دشمنان را هوشیارانه خنثی کنند.
ایشان، با انتقاد شدید از همراهی برخی رسانه های بد اخلاق داخلی با تبلیغات دشمنان درباره مجلس خبرگان افزودند: مجلس خبرگان مجلسی پاکیزه و عرصه اتحاد کلمه است و به علت وظایف بسیار سنگین خود در موضوع رهبری، اصولاً نمی تواند عرصه دعوا و جنگ قدرت باشد اما برخی رسانه های داخلی در یکی دو ماه اخیر، با تبلیغات دروغ دشمنان همراهی کردند که به آنها اخطار می کنم به حریم مجلس خبرگان نزدیک نشوند و این گونه بازی ها را در مسائل و مباحث دیگر دنبال کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، استمرار حاکمیت اصول و ارزش های اسلامی را بر حرکت کلی کشور، عامل اصلی موفقیت های نظام دانستند و با اشاره به ضرورت حمایت از قوای سه گانه به ویژه قوه مجریه افزودند: قوه مجریه وظایف سنگین تری بر دوش دارد و به یاری خداوند با اعتماد به نفس و تلاش خستگی ناپذیر، دوره درخشانی را سپری می کند که امیدواریم این تلاش ها به تدریج نتایج خود را در پیشرفت کشور نشان دهد.
ایشان به حمایت از رؤسای جمهور گذشته اشاره کردند و افزودند: رئیس جمهور کنونی، مردی مؤمن، شجاع، پاک دست، معتقد به اصول، به شدت فعال و با پشتکار است و همه وظیفه داریم از قوای سه گانه و به ویژه دولت و رئیس جمهور حمایت کنیم.
حضرت آیت الله خامنه ای اختلاف سلیقه را امری طبیعی دانستند و افزودند: انتقاد لازمه رشد و پیشرفت کشور است اما با عصبیت و عصبانیت متفاوت است و باید همراه با دوستی و دلسوزی باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به ادامه توطئه ها و تهدیدات دشمنان خاطرنشان کردند: ملت ایران در همه سال های پس از پیروزی انقلاب همیشه در معرض کینه استکبار بوده اما در مقابل توطئه ها ایستاده است بنابراین اگر قرار است در داخل کشور نوعی صف بندی و خط کشی انجام شود باید حول محور حق و باطل و رویارویی نظام اسلامی با «مستکبران و سلطه گران جهانی» باشد.
ایشان آینده کشور را روشن و امیدبخش خواندند و با اشاره به هوشیاری و اعتماد به نفس نظام اسلامی در مسائل مختلف افزودند: ملت ایران همواره با عقل و تدبیر و شجاعت عمل کرده است و امروز نیز با همین ویژگی ها به حرکت رو به پیشرفت خود ادامه می دهد.
رهبر انقلاب اسلامی، انسجام اسلامی را نیاز حقیقی امت اسلامی برشمردند و خاطرنشان کردند: همه ملت های مسلمان و دولت های اسلامی باید با حفظ انسجام اسلامی مراقب باشند که توطئه های استکبار برای ایجاد تفرقه مذهبی، قومی و ملی در جهان اسلام به نتیجه ای نرسد.
در آغاز این دیدار حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان در گزارشی از اجلاس دو روز گذشته خبرگان گفت: توجه خاص به اتحاد ملی و انسجام اسلامی، محور اصلی این اجلاس بود.
رئیس مجلس خبرگان با تأکید بر تأثیر بی بدیل «ولایت فقیه» در اتحاد ملی افزود: وجود رهبر معظم انقلاب و رهنمودهای ایشان همیشه فصل الخطاب بوده است و به همین علت در باب اتحاد ملی دغدغه ای وجود ندارد.
وی با اشاره به توطئه ها و شرارت های دشمنان برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام خاطرنشان کرد: استکبار به ویژه امریکا به شدت در تلاش است تا در امت اسلامی تفرقه ایجاد کند و به اسم شیعه و سنی میان جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای اسلامی شکاف بیندازد که همه ملت ها و دولت های اسلامی باید در مقابل این توطئه هوشیار باشند.
آیت الله یزدی نایب رئیس دوم مجلس خبرگان نیز در این دیدار گزارشی از دستور کار، نتایج و موضوعات مطرح شده در دومین اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان بیان کرد.
روزنامه «کیهان» در گامی دیگر از چرخشهای 180 درجهای خود، در ستون اخبار ویژه شماره امروزش با پرتاب بستهای از اتهامات دروغ و جعل واقعیات علیه «بازتاب»، کوشید بر حرکت غیر حرفهای خود در تخریب و فضاسازی در انتخابات مجلس خبرگان سرپوش گذارد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، این روزنامه که روز قبل از انتخاب رئیس مجلس خبرگان در اقدامی غیرحرفهای، نظر مسئولان روزنامه مذکور مبنی بر جلوگیری از ریاست آیتالله هاشمی را به عنوان احتمال زیاد ریاست آیتالله یزدی در ادامه مصاحبه سیداحمد خاتمی منتشر کرده بود، پس از واکنش آیتالله خاتمی به این اقدام موهن و انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، در چرخشی دیگر با چشم بستن بر تخریبهای گسترده رئیس مجمع تشخیص مصلحت توسط این روزنامه، اعلام کرد که هاشمی را تنها نمیگذارد!
این چرخش در حالی صورت گرفت که تنها دوهفته از تخریب هاشمی توسط «کیهان» به بهانه انتشار خاطرات سال ۱۳۶۳میگذرد؛ خاطراتی که پیش از انتشار به استحضار رهبر انقلاب میرسد و موضوع موافقت امام(ره) با حذف شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی در یک فرصت مناسب که بهانه تخریب این روزنامه شده بود، در خاطرات سال ۱۳۶۳ نیز منتشر گردیده بود.
استفاده ابزاری از نظرات رهبر انقلاب و بیتوجهی به آن دسته از دیدگاههای آیتالله خامنهای که موافق خط سیاسی مسئولان روزنامه مذکور نیست، پیش از این نیز بارها تکرار شده بود که از نمونههای آن میتوان به سانسور سخنان تاریخی رهبر انقلاب در دیدار با شورای نگهبان مبنی بر لزوم سعه صدر در تایید صلاحیتها و همچنین تخریب دکتر افروغ با وجود تاکید رهبری مبنی بر تکریم وی اشاره کرد.
در دوره تازه تخریب «بازتاب»، این روزنامه با کتمان چرخش کامل خود در پرونده هاله اسفندیاری و به رغم آنکه «بازتاب» پیش از پخش اعترافات اسفندیاری آزادی وی را پیشبینی و پس از پخش فیلم نیز آن اقدام را بزرگنمایی چند چهره سطح پایین روشنفکری و کوچکنمایی پایداری نظام در برابر فعالیت این افراد ارزیابی کرده بود و با تعیین وثیقه برای این افراد توسط دستگاه قضایی و تأیید آن بوسیله وزیر اطلاعات و سپس خروج او از کشور، صحت تحلیل «بازتاب» مشخص گردید. اما روزنامه «کیهان» در فرار به جلویی دیگر و با هدف فرافکنی نسبت به اقدامات خود در تحمیل هزینههای سنگین به کشور، به تخریب و اتهامسازی علیه «بازتاب» پرداخته است.
«بازتاب» بدون انتشار اطلاعات در رابطه با عملکرد گذشته رسانهای این افراد، صرفا توجه مسئولان «کیهان» را به توصیههای مهم رهبر انقلاب درباره مشی این روزنامه در پروندهسازی و سیاهنمایی چهره افراد که در دیدار چند سال پیش مسئولان روزنامه مذکور با ایشان در مشهد بیان شده است، جلب میکند.
در خبر امروز این روزنامه آمده است: سایت بازتاب که مدتی است با اقداماتی نظیر حمایت تلویحی از جاسوسان آمریکایی، ابراز نگرانی از اعترافات تلویزیونی آنها، حمایت از مذاکره با آمریکا و موارد سؤال برانگیز دیگری نظیر آن، چهره جدیدی از خود به نمایش گذارده است و در تمامی این موارد با افشاگری مستند کیهان روبرو بوده است، در تازه ترین حرکت خود در راستای این خط جدید، تلاش کرد مخالفت کیهان با حذف شعار مرگ بر آمریکا را یک حرکت انتخاباتی برای تخریب آقای هاشمی رفسنجانی قلمداد کند تا شاید به زعم خود از اهمیت موضوع بکاهد. بازتاب به همین منظور طی خبری با عنوان «پشت صحنه انتخاب رئیس مجلس خبرگان» از یادداشت کیهان در نقد بخشی از خاطرات آقای هاشمی (ادعای موافقت امام با حذف شعار مرگ بر آمریکا) به عنوان بخشی از یک پروژه گسترده برای تخریب هاشمی رفسنجانی در آستانه انتخاب رئیس مجلس خبرگان یاد کرده و نوشت: «مطالب کیهان نقش مهمی در این تخریب داشته است».
انتظار نمی رفت سایت بازتاب که مسئولیت آن را فرمانده سابق سپاه پاسداران برعهده دارد، دفاع از دیدگاه ها و نظرات حضرت امام(ره) را به بهای کسب قدرت های زودگذر سیاسی واگذارد و اینگونه برای حذف شعار مرگ بر آمریکا از فرهنگ اسلامی- انقلابی مردم سر و دست بشکند!
به نقل از بازتاب
درپی شایعاتی مبنی بربرکناری قاسمی فرماندار گچساران که احتمال صحت ان لحظه به لحظه قوت می یابد رایزنی هایی ازسوی قشرهای مختلف درحال انجام است تا گزینه مورد نظر خویش را به عنوان فرماندار مطرح نمایند که طبق شواهد حاج کرم خلیلی با پشتوانه روحانیت ونیز قشر کارمندان شرکت نفت وفرهنگیان شانس بیشتری نسبت به حبیبی که نیروی غیر بومی است دارد.
درپی بروز شایعاتی مبنی بر تحرکات برخی افراد برای عزل حاج اقا بلادی رییس موفق سازمان تبلیغات شهرستان گچساران گروههای مختلف مردمی به همراه روحانیت اگاه شهرستان وحاج اقا جعفری نماینده شهرستان در مجلس حمایت قاطع خود رااز نامبرده اعلام کردند.
بنا به گزارش منابع مطلع از شهرستان گچساران در جلسه حزب اعتماد ملی استان کهگیلویه وبویراحمد مقرر شد در انتخابات مجلس هشتم کاندیدای این حزب در گچساران حاج بهرام تاجگردون باشد ودر صورت عدم تایید صلاحیت نامبرده حاج زارع پور رئیس موفق اموزش وپرورش در گچساران در طول سالهای دولت دوم خرداد به عنوان کاندیدای این حزب در شهرستان مطرح شود.
باتوجه به احتمال بالای رد صلاحیت اقای تاجگردون به نظر میرسد اقای زارع پور کاندیدای اول این حزب در گچساران باشد.
فردی 27 ساله شب گذشته بهدلیل بیکاری خود را حلقآویز کرد و به این ترتیب، پروندهای با موضوع خودکشی در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران به جریان افتاد.
به گزارش ایسنا، شب گذشته در میدان هروی، زمانی که پدر و مادر یک جوان 27 ساله به نام "آرش" به منزل خود مراجعه میکنند با جسد حلقآویز شده فرزندشان از حفاظ پنجره مواجه شده و فورا ماموران کلانتری را در جریان این حادثه قرار میدهند.
با اطلاع موضوع به قاضی محمد شهریاری، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، تحقیقات در این زمینه آغاز و مشخص می شود که "آرش" مسافرکش بوده و به امرار معاش 2 خانوار از طریق مسافرکشی میپرداخته که به دلیل نداشتن بنزین و عدم توانایی کسب درآمد، شب گذشته خود را در منزل پدرش حلق آویز کرده و به زندگی خود پایان داده است.
به این ترتیب تحقیقات قضایی جهت کشف ابعاد مختلف این حادثه در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی آغاز شد.
احمد توکلی، انتخاب هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس جدید مجلس خبرگان را حاوی 3 اثر مثبت دانست و گفت: مروجان لیبرال دموکراسی نمیتوانند از این نمد برای خود کلاهی بدوزند.
احمد توکلی در گفتگو با فارس با اشاره به انتخاب علی اکبر هاشمی رفسنجانی به سمت رئیس مجلس خبرگان رهبری، این انتخاب را ثمره فرآیندی مردم سالارانه دانست و گفت: این انتخاب علامت دیگری از حاکمیت اراده مردم در یک چارچوب دموکراتیک به شمار می رود و اسباب خوشحالی است که این ارکان به شکل کاملا مردم سالارانه شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه این انتخاب 3 اثر مثبت را در پی دارد، اظهار داشت: اول آنکه حضور هاشمی رفسنجانی در دفاع از ارکان نظام را قویتر از گذشته میکند، دوم اینکه مجلس خبرگان را احتمالا فعالتر کرده و دستور جدیدی برای آن فراهم شود و سوم اینکه وی از اطرافیانی که مستقیم و غیرمستقیم مروج سکولاریسم هستند، بیشتر فاصله خواهد گرفت.
توکلی درباره امکان نظارت مجلس خبرگان رهبری بر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: یکی از وظایف این مجلس نظارت بر عملکرد رهبر انقلاب از حیث بقای شرایط رهبری است و ممکن است از این باب، بتوانند پیوندی بر اقدامات رهبری که از طریق این مجمع انجام میشوند، بدهند.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس خاطرنشان کرد: تقریبا تمام کسانی که به ترکیب مجلس خبرگان واقفند، میدانند که برجستگی مهم آن حفظ کیان نظام ولایت فقیه است و کسانی که مروج لیبرال دموکراسی هستند نمیتوانند از این نمد برای خود کلاهی بدوزند.
نماینده مردم تهران در مجلس، وجود پیام سیاسی درانتخاب هاشمی رفسنجانی را رد کرد و گفت: خبرگان مصالح عالیه کشور را در نظر میگیرند و در سطح سیاسی به معنای متعارف کلام، تصمیمگیری نمیکنند.
با پخش ترانهای جدید، مصاحبهی «کوله پشتی» با سامی یوسف، 23 شهریور ماه روی آنتن میرود.
علی زاهدی تاش- تهیه کنندهی «کوله پشتی» ـ در گفت وگو با ایسنا،با اعلام این خبر اظهار کرد: مصاحبه با سامی یوسف در آخرین برنامهی «کوله پشتی» پخش میشود. وی اضافه کرد: این مصاحبه در خارج از کشور ضبط شده است و ساعت 21 و 15 دقیقه روانه ی آنتن شبکه سوم سیما می شود.
به گزارش ایسنا، متن ترانههای سامی یوسف دربارهی پیامبر اسلام(ص) است و از زیباییهای تعالیم اسلامی حرف میزند، آمیختن سازهای شرقی و سازهای الکترونیکی در قالب موسیقی پاپ از جمله ویژگیهای آثار اوست. بر اساس این گزارش، سامی یوسف که در یک خانوادهی ایرانی با اصالت آذری به دنیا آمده است. موسیقی را ابتدا از پدرش آموخت.
پدری که آهنگساز، خواننده و شاعر است و به فرزندش موسیقی کلاسیک ایرانی، موسیقی خاورمیانه و موسیقی عرفانی را آموخته است. سامی یوسف در دانشگاه منچستر، موسیقی خوانده و تزش او درباره ی موسیقی مقامی است. گفتنی است،تاکنون او دو آلبوم به نام های«معلم»و «امت من»را روانه ی بازار کرده است.سامی یوسف همچنین آبان ماه در حمایت از مردم دارفور و دیگر کشورهای درگیر جنگ،کنسرت صلح برگزار میکند.