قائم مقام وزیر نفت گفت:ستاد تبصره 13 به عنوان نهاد تصمیم گیرنده ، هیچ مصوبه ای در خصوص تغییر میزان یا کاهش دوره زمانی سهمیه بندی بنزین (سهمیه6 ماه ) ندارد .
علی کردان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به برخی مطالب در خصوص افزایش سهمیه بنزین اظهار داشت: درجلسات مختلف ستاد تبصره 13 موضوعات مختلفی مطرح میشود اما افزایش سهمیه بنزین، تصویب و تصمیم این ستاد نمی باشد.
وی افزود:طرح هر مبحثی در این جلسات، به معنی تصویب آن نیست.
کردان تصریح کرد: آن چیزی قطعی و دقیق است که از طریق این ستاد و به عنوان مصوبه آن اعلام شود.
به گفته وی، چنانچه رئیس جمهور نیز تصمیم و یا دستوری در این زمینه داشته باشند، از مجرای ستاد تبصره 13 ابلاغ میشود. در نتیجه هیچ نوع تصمیم و تصویب نامهای از سوی این ستاد به هیچ نهادی در این خصوص ابلاغ نشده است.
قائم مقام وزیر نفت تاکید کرد: ستاد تبصره 13 به عنوان نهاد تصمیم گیرنده در خصوص مسئله بنزین، تصمیم و یا مصوبهای برای تغییر سهمیه بنزین نداشته است.
به گزارش فارس، سردار رویانیان روز گذشته از افزایش سهمیه بنزین از اول دی خبر داد و گفت: مدت زمان مصرف سهمیه از 6 به 4 ماه کاهش خواهد یافت.
به نقل از تابناک
فدراسیون بین المللی فوتبال هفته گذشته رسما به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده بود محمدعلی آبادی حق حضور در انتخابات این فدراسیون را ندارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز امروز در گزارشی پیرامون فوتبال ایران نوشت: این انتخابات قرار بود پنج شنبه هفته جاری برگزار شود اما به دلیل برخی مشکلات در اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران، این انتخابات چه بسا تا ماه ژانویه به تعویق بیفتد.
امیرحسین کریم پور عضو روابط بین الملل فدراسسیون فوتبال ایران در گفتگوی تلفنی به رویترز گفت: اساسنامه فدراسیون فوتبال در ماه ژوئن توسط فیفا تایید شده که طی آن دولت نباید هیچگونه دخالتی در فوتبال کشور داشته باشد. بنابراین انتظار می رود که این انتخابات تا ماه ژانویه به تعویق بیفتد. چرا که هنوز در اساسنامه مشکلاتی وجود دارد.
در حال حاضر در خصوص کاندیداتوری محمد علی آبادی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در انتخابات فدراسیون فوتبال اختلاف نظر وجود دارد. ایران پیش از این یک بار در ماه نوامبر سال گذشته به دلیل آنچه دخالت دولت - مخصوصا سازمان تربیت بدنی - در فدراسیون فوتبال نامیده می شود از حضور در تمام فعالیت های بین المللی تعلیق شده بود.
در ادامه گزارش رویترز آمده است: فیفا اعلام کرد انتخابات فدراسیون فوتبال ایران را به رسمیت نمی شناسد چرا که طبق اساسنامه جدید که توسط کمیته انتقالی تصویب شده است حضور سیاسیون در ورزش و بدست گرفتن سمت ریاست فدراسیون فوتبال رد شده است.
سخنگوی فیفا نیز در این مورد گفت: فیفا هفته گذشته به فدراسیون فوتبال ایران اطلاع داد که چنانچه علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی ایران برای ریاست فدراسیون فوبتال ثبت نام کند، این انتخابات را به رسمیت نخواهد شناخت. در حقیقت طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران که توسط فیفا در ماه ژوئن به تصویب رسیده علی آبادی می تواند یکی از اعضای مجمع عمومی باشد اما نمی تواند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کند.
رویترز در پایان این گزارش از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران به عنوان یک طرفدار پروپاقرص فوتبال یاد و عنوان کرد ایران یکی از موفق ترین تیم های فوتبال آسیاست که تا به حال سه بار قهرمان جام ملت ها شده و سه باز نیز در رقابت های جام جهانی حضور داشته است.
به نقل ازتابناک
رأی دهندگان ونزوئلایی به همهپرسی درباره اصلاحات قانون اساسی این کشور، رأی منفی دادند و چاوز نتوانست اصلاحات خود را از جمله لغو محدودیت کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری به اجرا درآورد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «تیبیسی لوسنا»، رئیس شو رأی ملی انتخابات ونزوئلا، گفت: رأی دهندگان ونزوئلایی با 51 درصد رأی منفی و 49 درصد رأی مثبت به اصلاحات قانون اساسی این کشور، رأی منفی دادند.
به گفته «آلخاندرو گریسانتی» از حزب «عدالت اول»، نتایج اولیه، حاکی از این است که آرای مخالفان اصلاحات به میزان هشت درصد از آرای موافق پیش است.
شکست چاوز در همه پرسی، بدین معنی است که وی با رأی کاهش یا متوقف کردن انقلاب سوسیالیستی خود خواندهاش تحت فشار شدیدی قرار خواهد گرفت و باید همزمان با پایان دورهی تصدیاش در سال 2013 باید از قدرت کنار رود.
وزیر جهاد کشاورزی در آستانه استیضاح دوباره قرار گرفت.
به گزارش «الف»، در بررسی تعدادی از نمایندگان مجلس درباره عملکرد وزیر جهاد کشاورزی، زمینههای استیضاح دوباره وی در میان نمایندگان ملت مطرح شده است.
بنا بر این گزارش، مهمترین عناوین مطرح شده در این باره، وضعیت نامناسب تعرفه شکر و اثر آن بر کشت چغندر قند، تعرفههای نامناسب کنجاله و دانههای روغنی و عزل و نصبهای غیر قابل دفاع و غیر کارشناسی است. میزان تولید شکر نیز در سال جاری کاهش چشمگیری را نشان میدهد. همچنین بر خلاف وعده وزیر در آغاز دوره، مبنی بر خودکفایی در تولید دانههای روغنی، همچنان بیش از 90 درصد روغن مورد نیاز کشور از راه واردات تأمین میشود.
نمایندگان مجلس که استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را دنبال میکنند، مدیریت غیر تخصصی نیروی انسانی و عزل و نصبهای غیر قابل دفاع را از جمله موارد قابل پیگیری برای استیضاح میدانند. بر این پایه، باندی عمل شدن در عزل و نصبها، به ویژه عزل و نصبهای استانی، اعمال تبعیض در برخی طرحهای مدیریتی و ... از جمله دلایلی است که بر آن مورد تأکید میشود.
لازم به یادآوری است، پیش از این، در سیام مهر ماه سال گذشته، استیضاح محمدرضا اسکندری مطرح شده بود که در جریان این موضوع، وی وعدههایی را برای اصلاح ناکارآمدیهای این وزارتخانه، اصلاح ساختار وزارتخانه، خرید تضمینی به روز محصولات کشاورزی، افزایش سطح کشت تمامی محصولات کشاورزی، خودکفایی در برخی محصولات کشاورزی از جمله غلات و دانههای روغنی ذکر کرده بود که برخی نمایندگان بر این باورند این وعدهها هنوز عملی نشده است.
دلایلی که نمایندگان برای استیضاح اول اسکندری برشمرده بودند عبارتند از:
ـ عملی نکردن برنامههای اعلام شده در زمان به دست آوردن رأی اعتماد از مجلس
ـ ناتوانی در تأمین امنیت غذایی و عدم خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک
ـ بیتوجهی به اهل تجربه و منزوی کردن مدیران با تجربه
ـ نبود توجه کافی به مزیتهای نسبی کشور
ـ نادیده گرفتن توسعه مبتنی بر دانایی
ـ عدم ارتقای بهرهوری عوامل تولید
ـ عدم توسعه کارآفرینی
ـ بیتوجهی به تقویت زیرساختها همچون گسترش شبکههای آبیاری نوین
ـ ضعف صنایع تبدیلی و کوچک
ـ واردات بیرویه محصولات کشاورزی
ـ سوءمدیریت و ضعف مدیریت استانی
ـ بیتوجهی به مسئولیت خویش در قبال مجلس شورای اسلامی
به نقل ازتابناک
دفتر امور رسانههای ریاست جمهوری، از تحریف سخنان دکتر محمود احمدی نژاد درباره مقایسه ایران و ژاپن در روزنامه ژاپنی یومیوری خبر داد.
به گزارش مهر، این دفتر اعلام کرده است: روزنامه یومیوری به نقل از دکتر احمدینژاد نوشته است: ایران در چهل سال آینده به ژاپن خواهد رسید که این درست نیست.
این دفتر همچنین اعلام کرد که عین اظهارات رئیس محترم جمهور به این شرح است: کشورهای دیگری هم هستند که بدون رابطه با آمریکا، پیشرفت چشمگیری داشتند و جمهوری اسلامی ایران، یکی از این کشورها است.
شاید ژاپن چهل سال طول کشید که به توسعه قابل قبولی در اقتصاد دست یافت، گمان نمیکنم ملت ایران پس از گذشت چهل سال از رهایی (پیروزی انقلاب اسلامی) عقبتر از ژاپن باشد. البته بهتر است دولت ژاپن در کنار گسترش اقتصادی، تلاش کند در میدانهای سیاسی و فرهنگی نیز پیشرفت کند، چرا که انسان علاوه بر رفاه مادی به کرامت و شخصیت سیاسی نیز نیازمند است.
به نقل ازتابناک
با انجام قرعهکشی مرحله نهایی رقابتهای جام ملتهای اروپا گروه C این رقابتها با حضور تیمهای هلند، ایتالیا و فرانسه گروه مرگ لقب گرفت.
به گزارش ایسنا، عصر یکشنبه در سوییس مرحله نهایی رقابتها قرعهکشی شد و تیمها به این ترتیب در گروههای چهارگانه قرار گرفتند.
گروه A:"
سوییس، چک، پرتغال، ترکیه
گروه B:
اتریش، کرواسی، آلمان، لهستان
گروه C:
هلند، ایتالیا، رومانی، فرانسه
گروه D:
یونان، سوئد، اسپانیا، روسی
به نقل ازتابناک